Welkom op onze vernieuwde Kerststallen.com.

Vol trots presenteren wij u een frisse, moderne en op de toekomst voorbereide website.

We sommen graag voor u op wat er zoal vernieuwd is, want niet alleen de ‘look’ is veranderd, op de achtergrond zijn er ook veel dingen vernieuwd en verbeterd.

Innovaties

Bij de ontwikkeling van de website hebben we een hoop innovaties toegepast. Zo zijn veel van onze beelden in 360 graden te bewonderen, is de website beter beveiligd en is deze geschikt gemaakt voor verschillende apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en uiteraard de desktop- en laptopcomputers.

360 graden productfoto’s

Omdat onze beelden kwetsbaar zijn, vragen wij onze klanten om de beelden niet aan te raken cq. in de handen te nemen. Dit vinden wij jammer, omdat sommige beelden zo gedetailleerd zijn dat je ze wel aan alle kanten moet kunnen bekijken.

Dit probleem hebben wij opgelost door deze beelden te laten fotograferen in 360 graden. Zo kunt u, op uw eigen mak vanuit de luie stoel, in onze online catalogus de beelden rondom in detail bekijken. U zult verrast zijn wat de mogelijkheden zijn.

En natuurlijk zijn we er tevens trots op om in de markt van houtsnijwerk voorop te lopen met deze service.

Veilige website

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. U heeft er vast wel iets over gehoord of gelezen. Door deze verordering moeten websites aan verschillende eisen voldoen en onze oude website deed dat niet meer. Met de lancering van onze nieuwe website voldoen wij aan de norm van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

SSL Certificaat (HTTPS)

Kerststallen.com is vanaf nu alleen nog maar via https bereikbaar. Dit houdt in dat er een beveiligingscertificaat actief is op de website dat ervoor zorgt dat uw bezoek aan onze website versleuteld wordt. Derden kunnen deze gegevens dan niet meer onderscheppen.

Privacybeleid

Wij hebben een privacybeleid opgesteld waarin wij u duidelijk uitleggen hoe wij met uw gegevens omgaan, welke technieken wij gebruiken en hoe wij uw gegevens beveiligen. Lees het gerust eens door.

 

Onder de streep zijn wij trots, enthousiast en kijken wij uit naar het nieuwe kerstseizoen 2018. Wij heten u daarom ook van harte welkom in onze showroom.

Onze showroom is dit seizoen geopend van 3 november 2018 t/m 24 december 2018. Kijk op onze contactpagina voor meer informatie over waar wij bijvoorbeeld zijn te vinden en wat onze openingstijden zijn.

Graag tot ziens in onze showroom

Team Kerststallen.com