Kerststallen, meer dan traditie alleen!

Kerststallen, een eeuwenoude traditie die nog springlevend is. Maar het zal u zonder twijfel verrassen dat u in de showkelder van een moderne DIO-drogisterij annex Readshop in Bemmel één van de grootste collecties kerststallen van Nederland aantreft. Al generaties lang een passie van de familie Van Appeldoorn. De laatste jaren is de collectie sterk uitgebreid en daar zijn we dan ook het hele jaar door mee bezig.

Overzicht van onze winkel
Zo’n negentig procent van onze collectie importeren wij zelf. Wat ons opvalt bij de buitenlandse kerstgroepen is, dat die uitgebreider zijn dan wij in Nederland gewoon zijn. Bij ons zijn ze vaak standaard en mogelijk komt dat door onze minder uitbundige, calvinistische instelling. Wie regelmatig over de grenzen kijkt, ervaart een rijkere cultuurbeleving dan in ons land het geval is. Wij zijn dealer van o.a. ANRI en LEPI.
De kerststallen die u bij ons aantreft zijn van duurzame kwaliteit van diverse materialen. Dat vraagt dan ook om een speciale aanpak. Wij houden exact bij wat een cliënt bij ons koopt en die gegevens blijven bewaard. Waarom? Zowel de kerststallen als de bijbehorende beeldjes van Jozef en Maria, het kindje Jezus of de Driekoningen zijn niet modegevoelig. Als een beeldje stuk raakt, hoeft een cliënt niet met de brokstukjes langs te komen, want het klantenarchief geeft alles op artikelniveau weer.
Overzicht van onze winkel
Alles wat wij los kunnen kopen, kan een cliënt bij ons moeiteloos bijbestellen, er kan dus, diverse jaren, gespaard worden voor een complete kerststal of groep. Er zijn zelfs mensen die indertijd elders een kerststal met enkele beeldjes hebben gekocht en verrast zijn dat ze de ontbrekende hier in de collectie zien. Een dankbaarder publiek kunt u zich nauwelijks voorstellen. Ze kopen ze of we bestellen ze voor hen bij. Zeker in de maanden november en december ervaren we ons specialisme op het gebied van kerststallen als een groot voordeel. Vrijwel altijd kunnen we aan de vraag voldoen, omdat we weten waar we de producten moeten bestellen.

Openingstijden:
maandag gesloten
di - do van 10:00 tot 17:00 uur
vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur
zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur
of op afspraak, bel 0481 420 267

De gezelligste kerst-site die
Kerstmis Online
Kerstmis voor U tot een echt feest maakt!


www.vriendenvandekerstgroep.nl/

Van Appeldoorn
Dorpsstraat 45
6681 BL Bemmel
Telefoon (0481) 450267